Typography


Боко подхвърли само кокалче на Нинова като и даде нейния президент да спечели и след неговия първи гаф за „руския Крим“ настрои цяла Европа срещу БСП.
Пък и Борисов, чийто партия ГЕРБ оглавява ЦИК решава кой да допусне, на кого да даде държавни субсидии, каква да бъде избирателната активност..... Там пуска в действие 1,5 милиона „мъртви души“ в списъка и прави невалидната бюлетина „не гласувам за никого“ във „валидна“ в ЦИК, така фалшифицира изборите в ЦИК, като сменя крайните резултати в своя полза, променя избирателната активност и прочее. Това естествено Борисов го научи от своята майка БСП, която преди него ги вършите същите. А БСП пък ги научи от своята майка БКП, която цели 45 години фалшифицираше изборите в Политбюро "99% за тях". След нея БСП пеобърна Полютбюро в ЦИК и продължи далаверата.
Нинова знаеше, че няма друг начин да вземе властта, само ако бат Боко и я подари. За целта някой неин олигарх трябваше да се прости с богатствата си и държаните от него части на икономиката, но работата не стана, не можаха да се разберат. Бат Боко със сигурност е поискал половината икономика. :D и това бе непосилно за БСП олигарси.
Знаейки тези обстоятелства Борисов сам предизвика тези избори, за да даде добър урок на Нинова и заби пирон в ковчега и. Очаква се тя да получи як шут от олигарсите на партията си, които са я поставили на този пост. 

В съставяне на следващото правителство, сега ще станем свидетели на най- безпринципни коалиции и големи простотии несрещани до сега в политическия ни живот. Малките партии, влезли в НС са всички продукт на големите и на мутростутуквото, те следяха със затаен дъх и течащи лиги „битката“ между БСП и ГЕРБ за властта бързо преориентиращи се към една от тях с цел непременно да влязат в коалиция с печелившата партия и заедно да делят кокала на властта.
Всичко това е само борба за кокала на властта, която дава възможност на нашите политически бандити от всички партийни цветове да делят и преразпределят икономическата баница на България, дълбоко да бъркат в държавната хазна и присвояват парите на данъкоплатците и всичко да продължава по старому.
Керванът си върви, кучетата си лаят ...

Дора Апостолова ideazabulgaria.org